ŻUREK Z KIEŁBASĄ BIAŁĄ (SELER, ŚMIETANA, GLUTEN)

200-300 ml

JAJKA SADZONE (JAJKO)

50-60 g

ZIEMNIAKI (MLEKO)

130 -200 g

MARCHEW Z GROSZKIEM (MASŁO, SMIETANA, GLUTEN)

75-100 g

GRUSZKA

100 g

WODA Z CYTRYNĄ

150-200 ml

ROSÓŁ Z MAKARONEM (SELER)

200-300 ml

PANIEROWANY KOTLET Z PIERSI Z KURCZAKA (GLUTEN, JAJKO)

70-100 g

ZIEMNIAKI (MLEKO)

130-200 g

SURÓWKA Z SELERA (ŚMIETANA, JOGURT NATURALNY)

75-100 g

KOMPOT TRUSKAWKOWY

150-200 ml

ZUPA JARZYNOWA (SELER, ŚMIETANA)

200-300 ml

ŁAZANKI Z MIĘSEM I KAPUSTĄ (GLUTEN, JAJKO)

160-220 g

JABŁKO

150 g

KOMPOT JEŻYNOWY

150-200 ml

ZUPA Z SOCZEWICY (SELER)

200-300 ml

PIECZEŃ RZYMSKA (GLUTEN, JAJKO)

70-100 g

KASZA JĘCZMIENNA (GLUTEN)

80-120 g

BURACZKI ZASMAŻANE (MASŁO)

75-100 g

WODA Z CYTRYNĄ

150-200 ml

KREM Z BIAŁYCH WARZYW Z PIECZYWEM (SELER, MASŁO, ŚMIETANA, GLUTEN)

200-300 ml

DORSZ PO GRECKU (Z WARZYWAMI) (DORSZ, SELER)

130-200 g

ZIEMNIAKI  (MLEKO)

130-200 g

KOMPOT ŚLIWKOWY

150-200 ml

BARSZCZ ZABIELANY Z ZIEMNIAKAMI (SELER, ŚMIETANA)

200-300 ml

RYŻ ZAPIEKANY Z JABŁKIEM, ŚMIETANĄ I CYNAMONEM (ŚMIETANA)

150-220 g

JOGURT NATURALNY (MLEKO)

125 g

WODA Z CYTRYNĄ

150-200 ml

ZUPA OGÓRKOWA (SELER, ŚMIETANA)

200-300 ml

KOTLET MIELONY (GLUTEN, JAJKO)

70-100 g

ZIEMNIAKI (MLEKO)

130-200 g

SURÓWKA Z OGÓRKA KISZONEGO

75-100 g

KOMPOT TRUSKAWKOWY

150-200 ml

ZUPA KALAFIOROWA (SELER, ŚMIETANA)

200-300 ml

KARKÓWKA PIECZONA (GLUTEN)

70-100 g

ZIEMNIAKI (MLEKO)

130-200 g

SURÓWKA Z OGÓRKA KISZONEGO

75-100 g

KOMPOT TRUSKAWKOWY

150-200 ml

KREM Z DYNI Z MAKARONEM (SELER, MASŁO, ŚMIETANA, GLUTEN, JAJKO)

200-300 ml

GULASZ DROBIOWY (GLUTEN,)

70-100 g

ZIEMNIAKI (MLEKO)

130-200 g

FASOLKA SZPARAGOWA Z BUŁKĄ TARTĄ (MASŁO, GLUTEN)

75-100 g

JABŁKO

150 g

WODA Z CYTRYNĄ

150-200 ml

ZUPA NEAPOLITAŃSKA Z MAKARONEM (SELER, ŚMIETANA, GLUTEN, MASŁO, SER ŻÓŁTY, JAJKO)

200-300 ml

MORSZCZUK SMAŻONY (MORSZCZUK, GLUTEN)

60-90 g

ZIEMNIAKI  (MLEKO)

130-200 g

SURÓWKA Z PORA (ŚMIETANA, JOGURT NATURALNY)

75-100 g

KOMPOT ŚLIWKOWY

150-200 ml