ZUPA ZIEMNIACZANA (SELER,)

200-300 ml

MAKARON ZAPIEKANY Z WARZYWAMI W SOSIE POMIDOROWYM (JAJKO, GLUTEN)

150-220 g

JABŁKO

150 g

WODA Z CYTRYNĄ

150-200 ml

ZUPA Z FASOLKI SZPARAGOWEJ (SELER, ŚMIETANA)

200-300 ml

SCHAB PIECZONY (GLUTEN)

70-100 g

ZIEMNIAKI (MLEKO)

130-200 g

SURÓWKA Z SELERA (JOGURT NATURALNY, ŚMIETANA)

75-100 g

KOMPOT TRUSKAWKOWY

150-200 ml

ZUPA OGÓRKOWA (SELER, ŚMIETANA)

200-300 ml

PULPETY W SOSIE KOPERKOWYM (GLUTEN, JAJKO, ŚMIETANA)

75-100 g

ZIEMNIAKI (MLEKO)

80-120 g

MARCHEW Z JABŁKIEM (JOGURT NATURALNY, ŚMIETANA)

75-100 g

KOMPOT MALINOWY

150-200 ml

ZUPA FASOLOWA (SELER)

200-300 ml

GULASZ DROBIOWY (GLUTEN)

70-100 g

KASZA JAGLANA

75-100 g

SURÓWKA Z BURAKÓW (ŚMIETANA, JOGURT NATURALNY)

130 g

KOMPOT JEŻYNOWY

150-200 ml

ZUPA POROWA Z RYŻEM (SELER, ŚMIETANA)

200-300 ml

KOTLET MIELONY Z RYBY (MINTAJ, MORSZCZUK, JAJKO, GLUTEN)

60-90 g

ZIEMNIAKI (MLEKO)

130-200 g

KALAFIOR Z BUŁKĄ TARTĄ (MASŁO, GLUTEN)

75-100 g

KOMPOT ŚLIWKOWY

150-200 ml